Κατηγορίες

Κορυφαίες Πωλήσεις

  • JUST GLIDE ANAL 200ML

    Το νέο λιπαντικό με βάση το νερό Just Glide ANAL περιέχει σύμπλεγμα 7...

  • BILLY BOY - Länger Lieben

    Προφυλακτικά BILLY BOY με δακτυλίδι για ακόμα περισσότερη αντοχή και...

  • Just Glide Anal 50ml

    Το νέο λιπαντικό με βάση το νερό  Just Glide ANAL  περιέχει σύμπλεγμα 7...

Όλες οι κορυφαίες πωλήσεις

Νέα προϊόντα

Όλα τα νέα προϊόντα

EROSART πληροφορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Εχεμύθεια & Διακριτικότητα

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτικές συσκευασίες οι οποίες δεν φέρουν λογότυπα, ή άλλα γνωρίσματα της ιστοσελίδας μας και χωρίς να γίνεται καμία αναφορά που να φανερώνει το περιεχόμενο τους.

Τα συνοδευτικά έγγραφα (αποδείξεις αγοράς) τοποθετούνται εντός της συσκευασίας, είναι ανώνυμα και αναφέρουν μόνο το χαρακτηρισμό "Πελάτης Λιανικής". Ως αποστολέας του δέματος δηλώνεται η εταιρεία μας, η οποία φέρει άλλο όνομα από αυτό των καταστημάτων της και του e-shop (δηλαδή δεν αναφέρεται ο διακριτικός τίτλος erosart), έτσι ώστε να μην γίνεται καμία συσχέτιση με την ιστοσελίδα και να μην προδίδεται το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Αποστολές, πληρωμές

Τα προϊόντα θα αποσταλούν στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), εκτός αν επιθυμείτε το πακέτο να παραμείνει στα γραφεία που η υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) διαθέτει στην περιοχή σας, ώστε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 48 ωρών, με την προϋπόθεση οτι τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες της εταιρείας.
Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών(courier), η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο και ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών της Ελλάδας.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται
ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας

Για παραγγελίες κάτω των 100€

κόστος: 8.00€

 

Αποστολή δωρεάν για
Παραγγελίες άνω των 100€

 

Τρόποι πληρωμής

Προς το παρόν έχουμε επιλέξει οι πληρωμές προϊόντων στο eshop (εκτός καταστήματος) να γίνονται μόνο με αντικαταβολή ή μέσω PayPal. Ο λόγος αυτής της επιλογής είναι να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πελατών, με δεδομένο ότι αυτοί δεν θα υποχρεωθούν να δώσουν αριθμό πιστωτικής κάρτας ή κάρτας αναλήψεων.

paypal

Φυσικά οι πληρωμές στο κατάστημα μπορούν να γίνονται πάντα είτε με μετρητά, είτε με πιστωτικές κάρτες και κάρτες αναλήψεων VISA, MASTERCARD, MAESTRO, V-PAY, UNION PAY αλλά όχι με κάρτες AMERICAN EXPRESS και DINERS CLUB.

shop payments

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με το προσωπικό του καταστήματος.

Επιστροφή Προϊόντων

Αν το προϊόν που παραγγέλθηκε είναι διαφορετικό από αυτό που παρελήφθη από τον πελάτη (λόγω σφάλματος της εταιρείας μας ή των προμηθευτών της), ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής (κόστος επιστροφής) των προϊόντων βαρύνουν το erosart.gr

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Για λόγους προστασίας της υγείας των πελατών. Αντικείμενα (εσώρουχα, παιχνίδια) που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, ή μπορεί να εισαχθούν σε σωματικές κοιλότητες (κόλπος, πρωκτός, στόμα), μπορούν να γίνουν αιτία μετάδοσης μικροβίων. Προς αποφυγή μετάδοσης σεξουαλικών νόσων, κοινών μεταδιδόμενων νόσων και δερματοπαθειών, το EROSART δεν θα πωλήσει ποτέ αντικείμενο σε επόμενο πελάτη, όταν αυτό έχει εξέλθει του καταστήματος στα χέρια άλλου πελάτη, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια ελέγχονται για την σωστή τους λειτουργία πριν την απομάκρυνσή τους από το κατάστημα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Επιστροφές σε ρούχα και υποδήματα για αλλαγή μεγέθους γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών, με την προϋπόθεση οτι παρά το άνοιγμα της συσκευασίας για να διαπιστωθεί το ακατάλληλο μέγεθος, το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς φθορές που να υποδηλώνουν προηγούμενη χρήση του. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τους πελάτες. Επειδή η πιθανότητα ακαταλληλότητας μεγέθους είναι σημαντική (με δεδομένο ότι όλα τα ρούχα και υποδήματα είναι εισαγόμενα από Ευρώπη και Αμερική), συνιστούμε στους πελάτες μας από την Αττική να προτιμούν να επισκέπτονται το κατάστημά μας στο Μαρούσι, ώστε να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα είδη αυτά πριν τα αγοράσουν.

Για να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 69 14 030, ή με fax 210 69 14 175, ή με e-mail στο info@erosart.gr

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ErosArt
Κηφισίας 105
Μαρούσι TK 15124
Κόμβος Αττικής οδού
Δίπλα στο μέγαρο του ΟΤΕ

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας,
τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, έναν αριθμό τηλεφώνου, σταθερού ή κινητού, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail
address) κ.λπ.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το website με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατʼ εξαίρεση μπορεί να δοθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται και απαιτείται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Κάποια από τα στοιχεία που ζητούνται για την συμμετοχή των χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του website είναι αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή, εάν το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. Το website δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων, στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό. Το website δεν ευθύνεται για τυχόν θετική, ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού, ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτό. Το website θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί

Το website επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την Εταιρεία βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει
συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου
(οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

ErosArt Τo πληρέστερο SEXSHOP της Αθήνας