ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ

Το sex shop EROSART ιδρύθηκε στο τέλος του 2009 με σκοπό να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών κατάστημα ερωτικών ειδών σε πλήρη αντίθεση με τα sex shop εκείνης της εποχής. Δημιουργήθηκε επί της κεντρικότερης εμπορικής λεωφόρου της Αττικής, όχι πλέον σε όροφο ή με κλειστά και αδιαφανή τζάμια, αλλά επί του ισογείου με μεγάλη, φωτεινή, διαφανή βιτρίνα. Σκοπός μας ήταν και είναι να φύγουν τα ερωτικά είδη από την κατηγορία του «ύποπτου», «ντροπιαστικού», «σκοτεινού» και να πάρουν την κανονική τους θέση στην αγορά, που είναι η εξυπηρέτηση κοινωνικά αποδεκτών και φυσιολογικών βιολογικών αναγκών, χωρίς ενοχές, συγκάλυψη, υπονοούμενα και ασάφειες.

Το EROSART έγινε το πρώτο sex shop που ήταν και είναι φιλικό στον μέσο άνθρωπο όλων των φύλων (γυναίκα, άνδρα, λεσβία, γκέι, ή άλλου σεξουαλικού προσανατολισμού), που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και οικειότητας στον επισκέπτη και πελάτη, ανεξάρτητα από μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο (εργάτες, αγρότες, τεχνίτες, υπάλληλοι γραφείου, επιστήμονες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες κάθε είδους), σε οικογενειάρχες και ελεύθερους-ανύπαντρους, όλων των εισοδημάτων (λιγότερο ή περισσότερο εύπορων, ή και πάρα πολύ εύπορων). Στο EROSART απλώς όλοι αντιμετωπίζονται με ευγένεια και σεβασμό.

Αργότερα το μοντέλο στησίματος και λειτουργίας του EROSART αντέγραψαν και μιμήθηκαν τα περισσότερα sex shop της Αθήνας, παλαιότερα ή νεότερα, ειδικά μετά το 2017 ή το 2018, όμως το EROSART παρέμεινε πάντα πρωτοποριακό στην αγορά.

Το 2012 έγινε μεταφορά του καταστήματος βορειότερα από την προηγούμενη θέση του επί της Λεωφόρου  Κηφισιάς, στην σημερινή του θέση πάλι επί της Λεωφόρου Κηφισιάς 105 στο Μαρούσι, δίπλα στο Μέγαρο του ΟΤΕ, πριν από τον κόμβο της Αττικής οδού («δακτυλίδι») στην κάθοδο προς Αθήνα. Σκοπός της μετακόμισης ήταν η ευκολότερη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με δικές μας θέσεις στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Το προσωπικό μας είναι πάντοτε υψηλού μορφωτικού επιπέδου, με πολύ καλή γνώση και χρήση αγγλικών και ελληνικών, συνήθως με πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Έχουν καλή γνώση και επιμόρφωση σε θέματα ανατομίας, φυσιολογίας και υγιεινής του γεννητικού συστήματος των δύο φύλων. Έχουμε επιλέξει να είναι συνήθως γυναίκες ως προς το φύλο γέννησης, άσχετα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, διότι μετά από μακροχρόνια εμπειρία 15 χρόνων έχουμε διαπιστώσει ότι οι πελάτες, είτε γυναίκες, είτε άνδρες, είτε gay, είτε lesbian, είτε αμφιφυλόφιλοι, είτε οποιουδήποτε άλλου σεξουαλικού προσανατολισμού, συνήθως αισθάνονται περισσότερο άνετα να εξυπηρετούνται από βιολογικές γυναίκες, ασχέτως του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Προσπαθούμε πάντοτε τα πωλούμενα είδη να είναι υψηλής ποιότητας ως προς τα υλικά κατασκευής, τους μηχανισμούς, τον εργονομικό σχεδιασμό, την αισθητική της συσκευασίας. Δυστυχώς όταν ένα προϊόν είναι υψηλής ποιότητας είναι πολύ δύσκολο να έχει πολύ χαμηλή τιμή χονδρικής και λιανικής πώλησης. Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι τα είδη μας είναι πολύ οικονομικά, αν και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, μπορούμε όμως να πούμε ότι συνήθως είναι υψηλής ή πολύ υψηλής ποιότητας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν και τα παιχνίδια ενηλίκων (sex toys) δεν έχουν γραπτές εγγυήσεις των κατασκευαστών, όπως ισχύει για άλλα εμπορεύματα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το θέμα της καλής λειτουργίας και την ικανοποίηση του πελάτη με δύο τρόπους: 1) κάθε παιχνίδι με μηχανισμό ελέγχεται και δοκιμάζεται για την καλή λειτουργία του μπροστά στον πελάτη και πριν την παράδοσή του σε αυτόν 2) για τα πιο ακριβά παιχνίδια πιο αξιόπιστης κατασκευής ο πελάτης μπορεί να τα φέρει πίσω για αλλαγή, μαζί με την πλήρη συσκευασία τους, εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος 10-15 ημερών, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει κακή χρήση

ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Μετά από μακροχρόνια εμπειρία 15 χρόνων στο εμπόριο των sex toys και όλων των άλλων ειδών ερωτικού περιεχομένου μπορούμε να πούμε ότι έχουμε άριστη γνώση των ειδών, των προμηθευτών και της αγοράς στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Επίσης έχουμε άριστη γνώση του τρόπου χρήσης όλων αυτών των ειδών με ασφάλεια, λόγω μη αμφισβητούμενης ιατρικής γνώσης πανεπιστημιακού επιπέδου.