ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Δωρεάν αποστολή με BOX NOW για αγορές άνω των 25€

και άνω των 35€ με Red Courier ή Γενική ταχυδρομική 

 • BOX NOW Παράδοση σε Locker 3,00€ 
 • Αποστολή σε Αττική με 1 έως 2 ημέρες. Κόστος 6,00€
 • Αποστολή εκτός Αττικής 2 έως 4 ημέρες Κόστος 6,00€
 • Αποστολή σε Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο με courier Κόστος 11,00€ (έως 15/10)
 • H Δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για Νότιο Αιγαίο και νησιά Ιονίου (έως 15/10)
 • Αποστολή σε Αττική την επόμενη ημέρα για παραγγελίες έως 12:00 π.μ.
 • Δυνατότητα παραλαβής απο το κατάστημά μας Λ. Κηφισίας 105 – Μαρούσι

LELO - INA WAVE PLUM VIBRATOR -

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές με τους παρακάτω τρόπους:

 • Πληρωμή με κάρτες και την ασφάλεια της VIVA payments
 • Πληρωμή στην μεταφορική με την παράδοση (Αντικαταβολή) Δεν χρεώνουμε έξοδα αντικαταβολής
 • Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα με την παράδοση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Για λόγους προστασίας της υγείας των πελατών, αντικείμενα (εσώρουχα, παιχνίδια) που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, ή μπορεί να εισαχθούν σε σωματικές κοιλότητες (κόλπος, πρωκτός, στόμα), μπορούν να γίνουν αιτία μετάδοσης μικροβίων. Προς αποφυγή μετάδοσης σεξουαλικών νόσων, κοινών μεταδιδόμενων νόσων και δερματοπαθειών, το EROSART δεν θα πωλήσει ποτέ αντικείμενο σε επόμενο πελάτη, όταν αυτό έχει εξέλθει του καταστήματος στα χέρια άλλου πελάτη, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια ελέγχονται για την σωστή τους λειτουργία πριν την απομάκρυνσή τους από το κατάστημα.

Με δεδομένο ότι το EROSART επιθυμεί να έχει ευχαριστημένους πελάτες, κάθε παιχνίδι το οποίο έχει μηχανισμό (δονητές, αντλίες κλπ.) ελέγχεται για την σωστή του λειτουργία πριν την αποστολή του και έτσι είναι σχεδόν αδύνατη η παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων από τους πελάτες και κάθε παιχνίδι το οποίο δεν έχει μηχανισμό ελέγχεται για την καλή του κατασκευή.

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται επιστροφές σε άλλα προϊόντα με τους παρακάτω όρους:

 • Επιστροφές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία χωρίς αυτή να έχει ανοίξει ή χαλάσει.
 • Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη 
 • Για επιστροφή επικοινωνήστε μαζί μας στο  2106914060 ή στείλτε email στο info@erosart.gr

Ολόσωμα Καλσόν

Εχεμύθεια & Διακριτικότητα

Συσκευάζουμε τα προϊόντα σε αδιαφανή και ουδέτερη συσκευασία και δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό που να προδίδει το περιεχόμενο. Ως αποστολέας δεν εμφανίζεται το EROSART αλλά η επωνυμία της εταιρείας μας REALISTIC DREAMS ΕΠΕ. Μπορείτε ακόμη να μας ζητήσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας να παραλάβετε εσείς από το γραφείο της courier.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτικές συσκευασίες οι οποίες δεν φέρουν λογότυπα, ή άλλα γνωρίσματα της ιστοσελίδας μας και χωρίς να γίνεται καμία αναφορά που να φανερώνει το περιεχόμενο τους.

Τα συνοδευτικά έγγραφα (αποδείξεις αγοράς) τοποθετούνται εντός της συσκευασίας, είναι ανώνυμα και αναφέρουν μόνο το χαρακτηρισμό “Πελάτης Λιανικής”. Ως αποστολέας του δέματος δηλώνεται η εταιρεία μας, η οποία φέρει άλλο όνομα από αυτό των καταστημάτων της και του e-shop (δηλαδή δεν αναφέρεται ο διακριτικός τίτλος erosart), έτσι ώστε να μην γίνεται καμία συσχέτιση με την ιστοσελίδα και να μην προδίδεται το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Αποστολές,

Τα προϊόντα θα αποσταλούν στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), εκτός αν επιθυμείτε το πακέτο να παραμείνει στα γραφεία που η υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) διαθέτει στην περιοχή σας, ώστε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι.

Διαθέτουμε stock στο μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων μας. Αυτό μας επιτρέπει να παραδίδουμε ακόμη και εντός 24 ωρών στην Αττική και έως 3 ημερών εκτός Αττικής για παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00μμ.

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών(courier), η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο και ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών της Ελλάδας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται
ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΙΤΙΑΣ

Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν γίνει παράδοση της παραγγελία σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας, ώστε να διερευνηθεί ο λόγος καθυστέρησης, σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.


Επιστροφή Προϊόντων

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ακολουθούμε την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία. Μόνον σαν Καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης (ακύρωσης) μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που άπτονται σε θέματα προσωπική υγιεινής. Μετά αυτό το 14μερο «περιόδου περισυλλογής» η παραγγελία είναι ανέκκλητη. Εάν συνεπάγεται επιστροφή, θα πρέπει να γίνει μόνον μετά την συγκατάθεσή μας. Η Εταιρεία μας ακολουθεί την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, οδηγία 2000/31/ΕC, οδηγία 97/7/EC, Π.Δ. 131/2003 , οδηγίες της Γ.Γ.Καταναλωτή) που διέπουν τα δικαιώματα των καταναλωτών, το e-commerce, τις εξ αποστάσεως συμβάσεις και συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτούς ο πελάτης έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης (παραιτήσεως ,να αποσυρθεί από την παραγγελία) εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς ερωτήσεις.

Αν το προϊόν που παραγγέλθηκε είναι διαφορετικό από αυτό που παρελήφθη από τον πελάτη (λόγω σφάλματος της εταιρείας μας ή των προμηθευτών της), ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής (κόστος επιστροφής) των προϊόντων βαρύνουν το erosart.gr

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Για λόγους προστασίας της υγείας των πελατών. Αντικείμενα (εσώρουχα, παιχνίδια) που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, ή μπορεί να εισαχθούν σε σωματικές κοιλότητες (κόλπος, πρωκτός, στόμα), μπορούν να γίνουν αιτία μετάδοσης μικροβίων. Προς αποφυγή μετάδοσης σεξουαλικών νόσων, κοινών μεταδιδόμενων νόσων και δερματοπαθειών, το EROSART δεν θα πωλήσει ποτέ αντικείμενο σε επόμενο πελάτη, όταν αυτό έχει εξέλθει του καταστήματος στα χέρια άλλου πελάτη, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια ελέγχονται για την σωστή τους λειτουργία πριν την απομάκρυνσή τους από το κατάστημα.

Με δεδομένο ότι το EROSART επιθυμεί να έχει ευχαριστημένους πελάτες, κάθε παιχνίδι το οποίο έχει μηχανισμό (δονητές, αντλίες κλπ.) ελέγχεται για την σωστή του λειτουργία πριν την αποστολή του και έτσι είναι σχεδόν αδύνατη η παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων από τους πελάτες και κάθε παιχνίδι το οποίο δεν έχει μηχανισμό ελέγχεται για την καλή του κατασκευή.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ

Παρακαλούμε διαβάστε τις λεπτομέρειες κατωτέρω: Επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων γίνονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις: 1) Ο πελάτης και αγοραστής επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς. 2) Τα προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση προϊόντος και συσκευασίας. 3) Δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί η σφραγισμένη συσκευασία των προϊόντων τα οποία έρχονται εντός σφραγισμένης συσκευασίας από τον κατασκευαστή τους.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Επιστροφές σε ρούχα και υποδήματα για αλλαγή μεγέθους γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών, με την προϋπόθεση οτι παρά το άνοιγμα της συσκευασίας για να διαπιστωθεί το ακατάλληλο μέγεθος, το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς φθορές που να υποδηλώνουν προηγούμενη χρήση του. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τους πελάτες. Επειδή η πιθανότητα ακαταλληλότητας μεγέθους είναι σημαντική (με δεδομένο ότι όλα τα ρούχα και υποδήματα είναι εισαγόμενα από Ευρώπη και Αμερική), συνιστούμε στους πελάτες μας από την Αττική να προτιμούν να επισκέπτονται το κατάστημά μας στο Μαρούσι, ώστε να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα είδη αυτά πριν τα αγοράσουν.

Για να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 69 14 030, ή με fax 210 69 14 175, ή με e-mail στο info@erosart.gr

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ErosArt
Κηφισίας 105
Μαρούσι TK 15124
Κόμβος Αττικής οδού
Δίπλα στο μέγαρο του ΟΤΕ


Πληρωμές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα erosart.gr επιτρέπει την πληρωμή με τους κάτωθι τρόπους:

 • Μέσω πιστωτικής κάρτας
 • Μέσω χρεωστικής κάρτας
 • Με Αντικαταβολή

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα erosart.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, MAESTRO και MASTERCARD. Η REALISTIC DREAMS ΕΠΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της Viva Wallet. Για τη Viva Wallet η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται σε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη της REALISTIC DREAMS ΕΠΕ χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Σε περιπτώσεις που επιβάλλεται από το νόμο ή βάσει δικαστικής απόφασης, η REALISTIC DREAMS ΕΠΕ θα προβεί στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας.

Προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας, απαιτείται συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο ενδέχεται να ζητηθεί για να πιστοποιήσει και να δηλώσει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από την Viva Wallet. Η προσκόμιση των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του χρήστη σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιηθούν από την Viva Wallet για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε καμία άλλη περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται χωρίς την πρότερη συναίνεση του χρήστη και εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Viva Wallet. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αντικαταβολή

Για τις αγορές , έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής

Όλες οι τιμές στο erosart.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%


Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας,
τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, έναν αριθμό τηλεφώνου, σταθερού ή κινητού, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail
address) κ.λπ.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το website με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατʼ εξαίρεση μπορεί να δοθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται και απαιτείται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Κάποια από τα στοιχεία που ζητούνται για την συμμετοχή των χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του website είναι αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή, εάν το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. Το website δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων, στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό. Το website δεν ευθύνεται για τυχόν θετική, ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού, ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτό. Το website θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί

Το website επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την Εταιρεία βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει
συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου
(οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

ErosArt Τo πληρέστερο SEXSHOP της Αθήνας