Ιστορικό

Το EROSART δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 στους Αμπελόκηπους (επί της Λεωφόρου Κηφισίας), με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού της Αθήνας για ένα κατάστημα ερωτικών ειδών που να λειτουργεί σύμφωνα με τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες προδιαγραφές.

Ως πρότυπα για τη την διαμόρφωση των χώρων, των διαχωρισμό των ειδών σε διαφορετικούς χώρους μέσα στο κατάστημα, την θέση του καταστήματος μέσα στην πόλη, τον τρόπο λειτουργίας, υπήρξαν τα καταστήματα ερωτικών ειδών της Κεντρικής Ευρώπης. Της ίδρυσης του EROSART προηγήθηκε σοβαρή, συστηματική και μακροχρόνια μελέτη σε χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση δεκαετιών στα καταστήματα ερωτικών ειδών (Τσεχία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ολλανδία).

Την άνοιξη του 2012 το κατάστημα μεταφέρθηκε στο Μαρούσι, πάλι επί της Λεωφόρου Κηφισίας (δίπλα στο Μέγαρο του ΟΤΕ και τον κόμβο της Αττικής οδού), με σκοπό να εξυπηρετήσει καλύτερα την πολυάριθμη πελατεία του. Αυτό επιτυγχάνεται με τους περισσότερο λειτουργικούς χώρους, την ευκολότερη στάθμευση (τουλάχιστον 4 θέσεις στάθμευσης), την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση (Λεωφόρος Κηφισίας, Αττική οδός, στάση προαστιακού σιδηρόδρομου).


Αξίες

Στο EROSART πιστεύουμε ότι η ερωτική πράξη είναι το παιχνίδι ενηλίκων, όπως για τα παιδιά είναι η μπάλα, οι κούκλες, το κρυφτό, το κυνηγητό και άλλα.

Οι σεξουαλικές επιθυμίες, φαντασιώσεις και συνήθειες όλων των ανθρώπων είναι σεβαστές για εμάς και πρέπει να είναι κοινωνικά αποδεκτές, αρκεί να τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ενήλικοι και πνευματικά και ψυχικά υγιείς. Η παιδοφιλία και η κάθε είδους σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, ατόμων με πνευματική υστέρηση, ψυχικά ασθενών και γενικά ατόμων με μειωμένη κρίση και βούληση, μας βρίσκει σε απόλυτη αντίθεση και θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πράξεις είναι εγκληματικές, πρέπει να διώκονται ποινικά και πρέπει να καταδικάζονται κοινωνικά.

2) Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να μετέχουν με απόλυτα ελεύθερη βούληση και με απόλυτη γνώση των κινδύνων που μπορεί να προκύπτουν από διάφορες σεξουαλικές συνήθειες και πρακτικές.

3) Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να αποφεύγουν την πρόκληση βαρειών τραυματισμών, μόνιμων σωματικών βλαβών και αναπηριών, την μετάδοση κοινών ή ειδικών λοιμώξεων (AIDS, Ηπατίτιδα, σύφιλη, βλεννόρροια και άλλα) και κάθε άλλης δυσάρεστης συνέπειας, είτε στους ίδιους είτε σε άλλους. Η ερωτική πράξη οφείλει να είναι πηγή μέγιστης ευχαρίστησης και ηδονής και όχι πηγή θλίψης και μακροχρόνιων σωματικών και ψυχικών ταλαιπωριών.

4) Τα κάθε είδους αντικείμενα που αποτελούν ερωτικά παιχνίδια (ή παιχνίδια ενηλίκων) πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το σχεδιασμό τους, τις προδιαγραφές τους και τις δυνατότητές τους, ώστε να γίνουν εργαλεία μεγιστοποίησης του οργασμού και της σεξουαλικής ηδονής και όχι εργαλεία μόνιμης βλάβης του ανθρώπινου σώματος. Δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε όρια, ούτε αναστολές, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υπάρχουν η σύνεση και η ασφάλεια.

Αρχές λειτουργίας

1) Στο EROSART προσπαθούμε να δημιουργήσουμε περιβάλλον και ατμόσφαιρα φιλική προς τις γυναίκες. Αυτό το πετυχαίνουμε με την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου και με την εξυπηρέτηση από γυναίκες πωλήτριες, επιλεγμένες προσεκτικά με κριτήριο την σοβαρότητά, την ευγένεια και το υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Παρά το ότι έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον και σεβασμό για όλη την πελατεία μας, άνδρες και γυναίκες, γνωρίζουμε ότι ο γυναικείος πληθυσμός έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ένα κατάστημα ερωτικών ειδών όπου θα αισθάνεται ασφάλεια, άνεση, οικειότητα. Παραμένει μία πραγματικότητα ότι η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να είναι συντηρητική σε σχέση με την σεξουαλική πράξη, ειδικά όταν αυτή ξεφεύγει από τις κλασσικές και παραδοσιακές πρακτικές και οι γυναίκες εξακολουθούν, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό, να είναι το πιο ευάλωτο και κατά συνέπεια ανασφαλές τμήμα της κοινωνίας μας, στο να εκφράσουν ερωτικές επιθυμίες, φαντασιώσεις και στο να επισκεφθούν ένα κατάστημα ερωτικών ειδών.

2) Στο EROSART υπάρχει πάντοτε εχεμύθεια και διακριτικότητα προς τον πελάτη. Ποτέ το προσωπικό δεν θα σχολιάσει και πολύ περισσότερο δεν θα κοινοποιήσει την οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με προσωπικά δεδομένα, σεξουαλικές συνήθειες και αγορές πελατών.

3) Oι πωλήτριες έχουν και οφείλουν να έχουν άριστη γνώση των προδιαγραφών και των τρόπων χρήσης των διαφόρων πωλούμενων αντικειμένων, ώστε να μπορεί να συμβουλέψει σωστά και να βοηθήσει στις επιλογές την κάθε πελάτισσα και τον κάθε πελάτη. Είναι όμως αναντίρρητη αλήθεια ότι η φαντασία και η αναζητήσεις της πελατείας μας, όπως και των κατασκευαστών ερωτικών παιχνιδιών, δεν έχουν όρια. Έτσι δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα και θεωρούμε ότι είναι ειλικρινές και χρήσιμο για όλους να δηλώσουμε ότι διαρκώς μαθαίνουμε περισσότερα και από την πελατεία μας και από τους προμηθευτές μας.

4) Το EROSART παραμένει πάντα πρώτο σε ποικιλία προϊόντων και σε άμεση διαθεσιμότητα των περισσότερων από αυτά. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που δηλώνουν αυθόρμητα οι περισσότεροι πελάτες και πελάτισσες όταν επισκέπτονται για πρώτη φορά το κατάστημά μας. Στο κατάστημά μας υπάρχουν πάντα διαθέσιμες πολλές διαφορετικές προτάσεις και εναλλακτικές επιλογές στην κάθε κατηγορία ερωτικών παιχνιδιών (κλασσικών και BDSM), εσωρούχων, λιπαντικών, δώρων ερωτικού περιεχομένου για κάθε περίσταση (γενέθλια, εταιρικές γιορτές, bachelor party κλπ).

5) Στο EROSART προσπαθούμε να ανανεώνουμε διαρκώς την συλλογή των προϊόντων με δεκάδες νέα είδη σε παιχνίδια και εσώρουχα κάθε μήνα, ώστε να διατηρούμε πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών μας, διότι πιστεύουμε ότι η φαντασία τους είναι διαρκώς δραστήρια και δημιουργική, παράγοντας διαρκώς νέες ερωτικές φαντασιώσεις που απαιτούν πάντα διαφορετικά παιχνίδια και εσώρουχα για να υλοποιηθούν.

6) Προτρέπουμε τους πελάτες να επισκέπτονται το κατάστημα και να μην προτιμούν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, όταν αυτό είναι γεωγραφικά και χρονικά εφικτό για αυτούς. Θεωρούμε ότι ο πελάτης στο κατάστημα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετηθεί καλύτερα διότι: μπορεί να δει με τα μάτια του άμεσα τα σχήματα, τα χρώματα, τα μεγέθη, μπορεί να αγγίξει τα υλικά και να αντιληφθεί με την αφή την σκληρότητα και την υφή των υλικών, μπορεί να ρωτήσει άμεσα τις πωλήτριες για τις λειτουργίες και τις ιδιότητες του κάθε προϊόντος, μπορεί να ζητήσει συμβουλές και προτάσεις όταν έχει ασαφείς ιδέες και επιθυμίες.

7) Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες χονδρικού εμπορίου ερωτικών ειδών της Ευρώπης, από όπου κάνουμε εισαγωγές και έτσι διασφαλίζουμε για την πελατεία μας λογικές τιμές, μεγάλη ποικιλία και διαρκή ανανέωση σχεδίων προϊόντων.

8) Για την διασφάλιση των πελατών στις διαδικτυακές παραγγελίες δεν θέλουμε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Επιλέγουμε την πληρωμή μέσω αξιόπιστων ενδιάμεσων φορέων: είτε πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση, είτε πληρωμή μέσω του διεθνώς αποδεκτού PAYPAL. Βέβαια η πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών είναι πάντα αποδεκτή για αγορές στο κατάστημα.”,”section_style”:””,”align”:””,”align_tablet”:””,”align_mobile”:””,”text_color”:””,”typography_typography”:””,”typography_font_size”:{“unit”:”px”,”size”:””},”typography_font_size_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””},”typography_font_size_mobile”:

ErosArt Τo πληρέστερο SEXSHOP της Αθήνας