Ο Σκλάβος, η Κυρία και τα παγάκια

Jokes & Parties Butt Plug Silicone Ice Tray

Ο Πάρης είναι 32 χρονών και δουλεύει ως διανομέας σε μια πιτσαρία στο κέντρο της Αθήνας. Εμφανισιακά είναι όμορφος, μελαχρινός, εύσωμος αλλά όχι πολύ ψηλός, αλλά πολύ εύχαρος και χαμογελαστός. Δεν ήθελε να σπουδάσει και έτσι με το που πήρε απολυτήριο λυκείου έπιασε αμέσως δουλειά σε διάφορους τομείς όπως εστίαση και εμπόριο. Ξέρει τι πάει να πει εργατιά και μεροκάματο. Αλλά ξέρει και κάτι άλλο πολύ καλά που δεν είναι φανερό ούτε εύκολο να το φανταστεί κανείς. Ο Πάρης αρέσκεται πολύ στο να είναι το μπαλάκι και το παιχνίδι μιας πιο κυριαρχικής γυναίκας στο σεξ. Επίσης του αρέσει πολύ η γυναίκα να «παίζει» με τον πρωκτό του με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο. Είτε με στραπόν είτε με άλλα παιχνίδια όπως σφήνες σιλικονούχες και μεταλλικές! Και το πιο extreme του αρέσουν οι μαστιγιές στα οπίσθια με αλυσίδες!

Δεν έχει πολύ καιρό που δουλεύει delivery στη πιτσαρία αυτή, η οποία ανήκει σε μια γυναίκα μεγαλύτερή του, τη Μυρτώ που είναι 38 χρονών. Εμφανισιακά η Μυρτώ είναι μαυρομάλλα, ψηλή, αδύνατη αλλά γλυκιά και ήσυχη, με ύφος κυρίας. Δεν ήθελε να σπουδάσει ούτε αυτή κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο και «βγήκε» από τα 18 της στο μεροκάματο! Την πιτσαρία κληρονόμησε από τον παππού της, τον πατέρα της μητέρας της όταν ήταν σε ηλικία 30 ετών! Στην αρχή δυσκολεύτηκε αλλά μετά συνήθισε την ευθύνη αυτή με τον καιρό!

Η Μυρτώ έχει και αυτή αδυναμία στον αντρικό πρωκτό και θέλει να «παίζει» μαζί του με διάφορους τρόπους και να του «βάζει» ρεαλιστικά ομοιώματα πέους και γυάλινες σφήνες!

Ο Πάρης θέλει πολύ τη Μυρτώ από τότε που άρχισε να δουλεύει στην επιχείρησή της αλλά φοβάται να της το πει ο ίδιος. Έτσι αφού έμεινε άυπνος ένα ολόκληρο βράδυ για να βρει έναν τρόπο να της μιλήσει για το πώς νιώθει για εκείνη, ο Πάρης τελικά αποφασίζει να της τα πει όλα την επόμενη μέρα.Μόνο που δεν ξέρει πως και η Μυρτώ τον θέλει! Όταν τελείωσε την βάρδια του την επόμενη μέρα βρίσκει τη Μυρτώ και της λέει ότι την θέλει από καιρό! Η Μυρτώ έκπληκτη χωρίς να το περιμένει του λέει και αυτή με τη σειρά της πως τον θέλει πολύ! Χωρίς να χάσει χρόνο του προτείνει να έρθει σπίτι της για φαγητό! Ο Πάρης δέχτηκε με μεγάλη του χαρά και ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο άρον άρον να πάνε στο σπίτι της Μυρτώς στην Αργυρούπολη! Η Μυρτώ αμέσως πάει στην κουζίνα να φτιάξει κάτι πρόχειρο να φάνε μαζί, παραδοσιακή καρμπονάρα! Βάζει και μπόλικο κρασί στα ποτήρια, σερβίρει και το φαγητό στην τραπεζαρία, αρχίζουν να τρώνε και περνάει ευχάριστα η ώρα. Κάποια στιγμή αφού τελείωσαν το φαγητό τους η συζήτηση πάει στο σεξ, έτσι αυθόρμητα και οι δύο, χωρίς δισταγμούς και ενδοιασμούς μοιράστηκαν τις προτιμήσεις τους που μάλιστα ήταν και κοινές όπως είναι προφανές! Κάποια στιγμή η Μυρτώ σηκώνεται από το τραπέζι και πάει στην κουζίνα να φέρει κάτι άλλο να πιούν!

Μ: Πάρη δώσε μου μισό λεπτό να πάω να μας φέρω αναψυκτικό να πιούμε!
Π: Με την ησυχία σου!
Η Μυρτώ εμφανίζεται όμως με το να κρατά στα χέρια της κάτι που δεν έχει ξαναδεί ο Πάρης!
Μ: Ορίστε μας έφερα λεμονάδα που έφτιαξα με τα χεράκια μου!
Π: Μυρτώ; Είναι αυτό που νομίζω ότι βλέπω;
Μ: Τί;
Π: Είναι παγάκια σε σχήμα σφήνας και πέους σε μίνι και μεγάλο μέγεθος; Με δουλεύεις;
Μ: Μάλιστα! Ωστόσο να ξέρεις σε λίγο θα βρεθούν στο κ@λαράκι σου! Μην στεναχωριέσαι!
Π: Ξέρεις πόσο πολύ λατρεύω την δροσιστική αίσθηση πάνω στο σώμα μου και ειδικά στον κ@λο μου!
Μ: Είναι υπέροχα! Τα έχω δοκιμάσει και εγώ στον δικό μου. Αλλά ας πιούμε πρώτα τη λεμονάδα μας και σε ξεκ@λιάζω αργότερα!
Π: Θέλω να με κάνεις πρωκτικό σου σκλάβο, Κυρία!

Η Μυρτώ όπως είδαμε επιλέγει παγάκια σε σχήμα σφήνας, πέους που βγαίνει είτε σε μίνι είτε σε μεγαλύτερο μέγεθος για τον νέο σύντροφό της και είναι ένα από τα βασικά της παιχνίδια που μοιράζεται με τον πάρτενέρ της!

Είναι από την γερμανική εταιρεία RIMBA και ανήκουν στη σειρά LOVETOY just for adults στην κατηγορία jokes and parties και η σειρά έχει τρία είδη:

α) REALISTIC PENIS SILICONE ICE TRAY (life-size for any occasion), είναι παγοθήκη σε σχήμα ενός μεγάλου πέους.
β) BUTT PLUG SILICONE ICE TRAY (chill with a twist), είναι παγοθήκη σε σχήμα τριών πρωκτικών σφηνών σε S,M,L size.
γ) MINI PENIS SILICONE ICE TRAY (small size, big laughs), είναι παγοθήκη σε σχήμα μικρού πέους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια αυτά πολύ εύκολα σε σεξουαλικές στιγμές solo ή μαζί με άλλο άτομο καθώς το γεγονός ότι σχηματίζονται στην κατάψυξη σημαίνει πως είναι κατάλληλα για άτομα που εμφανίζουν συχνά ερεθισμούς (όχι ανοιχτές πληγές) στον πρωκτικό σφιγκτήρα (όπως συμβαίνει συχνά σε άτομα που χρησιμοποιούν σιλικονούχες σφήνες αμελώντας την σωστή φροντίδα και τον τακτικό καθαρισμό τους) και προκαλούν μια υπέροχη δροσιστική αίσθηση καθώς λιώνουν στο σώμα! Άρα αυτό σημαίνει πως τα άτομα που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την απολύμανση, οι παγοθήκες αυτές τους απαλλάσσουν από την διαδικασία του καθαρισμού!

Τέλος, τα προτείνω κάλλιστα για δώρο γενεθλίων στη/στο σύντροφο, για μπάτσελορ parties, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και γενικά αν κάποιος ή κάποια θέλει να κάνουν μια πλάκα σε πάρτυ ή σε φιλικό περιβάλλον είναι η πιο κατάλληλη και επιτυχημένη επιλογή! Οποιοδήποτε από τα τρία και αν επιλέξετε εγώ σας εύχομαι Καλή Απόλαυση!

13/1/2026

By LAVERNA METAL© for EroSart©

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του κειμένου, χωρίς την έγγραφη άδεια της LAVERNA METAL και του EROSART.

Η αναπαραγωγή επιτρέπεται μόνο με σαφή αναφορά στην πηγή, ήτοι: LAVERNA METAL και EROSART

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *