Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: The sex shop version!

Απ’ όλα τα sex toys που διατίθενται στην αγορά σήμερα, οι δακτύλιοι πέους (cockrings) είναι ίσως τα πιο απλά από άποψη ευκολίας στη χρήση τους.

Ένα σωστά τοποθετημένο cockring έχει πολλά οφέλη, όπως σκληρότερες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, προσφέρει πιο έντονους οργασμούς και καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ένα ακόμα, λιγότερο προφανές, όφελος των cockrings είναι ότι… απλά, δείχνουν πολύ σέξι! Ένα cockring είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια εντελώς νέα διάσταση της αίσθησης, τόσο στο σόλο παιχνίδι όσο και στη διασκέδαση με τον ή την σύντροφό σας. Αν κάνετε μια περιήγηση στο eshop μας, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλοί τύποι δακτυλίων: δονούμενοι, ελαστικοί, μεταλλικοί, σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα.

Αν δεν έχετε φορέσει ποτέ έναν δακτύλιο πέους, πραγματικά, θα πρέπει να το κάνετε! Και αν διστάζετε να το φορέσετε, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας ενθαρρύνουν. Εάν εξακολουθήσετε να έχετε απορίες ή αμφιβολίες, ρωτήστε το προσωπικό του Erosart. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

1) Η πρώτη επιλογή: Σας συστήνουμε να πάρετε ένα ρυθμιζόμενο ή ένα πολύ ελαστικό cockring για αρχή. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε με την αίσθηση της τοποθέτησης και της χρήσης ενός δαχτυλιδιού, ενώ ταυτόχρονα θα σας επιτρέψει να βρείτε και ποια επιλογή μεγέθους λειτουργεί καλύτερα για σας όταν θα έρθει η στιγμή να «αναβαθμίσετε» σε κάτι λίγο πιο μόνιμο!

Δοκιμάστε:

MALESATION ADJUSTABLE COCK & TESTICLE RING

PERFORMANCE SILICONE CAMO COCK RING GREEN

JOYDIVISION POTENZplus Penisring transparent

MALESATION SWELL COCK RING

2) Τοποθέτηση: Χρησιμοποιήστε λιπαντικό, ειδικά τις πρώτες φορές που θα το φορέσετε. Όταν θα έρθει η στιγμή να βάλετε τον δακτύλιο στο πέος, εφαρμόστε λιπαντικό στην εσωτερική περιοχή του δακτυλίου, αλλά και στο πέος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν γδαρσίματα ή δυσάρεστο τρίψιμο που θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να εφαρμόσετε ξανά λιπαντικό όταν θα έρθει η στιγμή να αφαιρέσετε το cockring!

3) Μέγιστος χρόνος εφαρμογής: Επειδή το cockring λειτουργεί περιορίζοντας τη ροή του αίματος στο πέος, η παρατεταμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες μάλλον δυσάρεστες παρενέργειες. Γενικά, μισή ώρα θεωρείται το ανώτατο όριο του χρόνου που συνίσταται να φοράτε το δαχτυλίδι σας. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μικρότερα χρονικά διαστήματα και σιγά σιγά να αυξήσετε τον χρόνο. Ξεκινήστε με δέκα λεπτά για να δείτε πώς αισθάνεστε και αν νιώθετε άνετα προχωρήστε άφοβα! Απλά μην υπερβείτε το όριο των τριάντα λεπτών. Εάν αισθάνεστε οποιαδήποτε δυσφορία ή πόνο ή αν αλλάζει δραστικά το χρώμα του πέους ενώ φοράτε το δαχτυλίδι σας, αφαιρέστε το αμέσως.

4) Η πρώτη δοκιμή: Πειραματιστείτε στην αρχή μόνος με το δαχτυλίδι σας! Δείτε πώς το σώμα σας αντιδρά σε αυτό, μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε, χωρίς πίεση χρόνου ή άλλων αγχωτικών συναισθημάτων! Έτσι, θα μπορέσετε να αποκτήσετε την απόλυτη εξοικείωση με το cockring προτού το χρησιμοποιήσετε με τον/την σύντροφό σας.

5) Better safe than sorry: Οι περισσότεροι δακτύλιοι πέους είναι απολύτως συμβατοί με τα προφυλακτικά. Απλά τοποθετήστε το προφυλακτικό όπως θα κάνατε κανονικά και στη συνέχεια απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα λιπαντικού την επιφάνεια του προφυλακτικού αλλά και στο εσωτερικό του cockring. Το λιπαντικό είναι απαραίτητο γιατί θα σταματήσει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη τριβή μεταξύ του δακτυλίου και του προφυλακτικού που θα μπορούσε να προκαλέσει σκίσιμο ή φθορά στο προφυλακτικό.

6) Καθαριότητα: Όπως και κάθε άλλο sex toy, θα πρέπει να καθαρίσετε το δαχτυλίδι σας μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό καθαριστικό παιχνιδιών σεξ, που θα προστατέψει και θα καθαρίσει βαθιά το cockring.

Προτείνουμε:

JOYRIDE Cleaner for Toys & Body

WICKED ANTI-BACTERIAL foaming toycleaner

JO Toy Cleaner

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση του δακτυλίου για εκτεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και πόνο. Η διάρκεια χρήσης να μην ξεπερνάει ποτέ τα 30 λεπτά κάθε φορά. Αν υπάρχουν ενοχλήσεις κατά την χρήση του, σταματήστε την αμέσως. Ο δακτύλιος μπορεί να καθαριστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί απεριόριστα. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι επαρκής, αλλά όχι τόσο στενή που να προκαλεί πόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *