Πέντε tips για να αγοράσετε τον πρώτο σας δονητή!

Σκέφτεστε να αγοράσετε τον πρώτο σας δονητή;; Σας μπερδεύουν τα πολλά προϊόντα που είδατε στο sex shop μας; Ποιος δονητής είναι ο κατάλληλος για εσάς; Μην ανησυχείτε καθόλου! Ακολουθήστε τις πέντε συμβουλές μας και μπείτε πιο εύκολα στον συναρπαστικό κόσμο των Sex Toys.

 

Όσοι είναι “νέοι” στους δονητές πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι τεράστια, φαλλικά αντικείμενα που μιμούνται το πέος. Σίγουρα μερικοί είναι, και μάλιστα, στον κόσμο των sex shops, τους αποκαλούμε ρεαλιστικούς δονητές! Υπάρχει, όμως, και ένα ευρύ φάσμα δονητών που δεν μοιάζουν με πέος και κάπου εδώ αρχίζει η μεγάλη ποικιλία που θα ανακαλύψετε και ίσως σας μπερδέψει!

Οι δονητές έχουν σχεδιαστεί για να «οδηγούν» σε οργασμό. Οι δονήσεις που προσφέρουν λειτουργούν ώστε να διεγείρουν εξίσου καλά, τόσο εξωτερικά την κλειτορίδα, όσο και εσωτερικά τον κόλπο ή τον πρωκτό.

Με δεδομένο το μεγάλο αριθμό των επιλογών, πώς θα καταλάβετε ποιον δονητή είναι προτιμότερο να αγοράσετε;

1. Αυτοϊκανοποιηθείτε πρώτα με τα δάχτυλά σας!

Αν δεν έχετε αυνανιστεί πρώτα με τα δάχτυλά σας πώς θα γνωρίζετε τι σας αρέσει περισσότερο; Η γνώση του σώματος είναι το πρώτο βήμα για να μάθετε ποιο είδος δονητή θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα για εσάς! Εάν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να τρίψετε απαλά την κλειτορίδα σας με κυκλική κίνηση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εισάγετε ένα ή δύο δάχτυλα στον κόλπο σας, να τα καμπυλώσετε προς τα πάνω για να πιέσετε το σημείο G σας και να το τρίψετε απαλά. Σας αρέσει ο συνδυασμός της διέγερσης; Ή μήπως είστε περισσότερο εξωτερική ή εσωτερική “παίκτρια”; Εάν έχετε έναν σύντροφο και θέλετε να συμμετάσχει σε αυτήν εξερεύνηση, κάντε το ελεύθερα! Απολαμβάνετε τη γλώσσα του; Αισθάνεστε καλά όταν διεγείρουν το σημείο G σε συνδυασμό με την κλειτορίδα σας; Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις προτού βγείτε για ψώνια!

2. Κάνετε πάντα τις αγορές σας σε ευπρεπή, αξιόπιστα και «ενημερωμένα» sex shops!

Πραγματοποιήστε κάποια έρευνα προτού προχωρήσετε σε ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ. Οι αγορές των sex toys δεν πρέπει να είναι αυτή η άσχημη εμπειρία, όπου θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν να πρέπει να φορέσετε γυαλιά ηλίου για να μπείτε γρήγορα και να βγείτε ακόμα πιο γρήγορα από το κατάστημα. Επιλέξτε sex-shops που λειτουργούν με όλες τις προϋποθέσεις ευπρέπειας, αξιοπιστίας, διακριτικότητας και έχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων φτιαγμένα από ασφαλή υλικά. Είναι προτιμότερο να περάσετε από ένα αξιόπιστο κατάστημα ή να ψωνίσετε από ένα ασφαλές E-Shop – θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι καλό θα ήταν να αποφεύγετε τυχαίες online αγορές από eshops που πουλάνε μαζικά αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα! Μην αγοράζετε με μόνο κριτήριο και  «πλεονέκτημα» την πολύ χαμηλή τιμή πώλησης. Το αιδοίο και ο κόλπος σας είναι πολύ υπέροχα για να τα αγγίξετε με οτιδήποτε που δεν είναι ασφαλές!

3. Ξεκινήστε με ένα μικρότερο δονητή.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη δονητών και στα μεγέθη – τα σχέδια – τα χρώματα και τα υλικά κατασκευής τους. Ως αρχάριες και αρχάριοι, ίσως είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με κάτι μικρό. Οι δονητές clitoral που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εξωτερική διέγερση είναι τυπικά πιο δυνατοί, ακόμα και χαριτωμένοι σε πολλές περιπτώσεις! Λατρεύουμε τον επαναφορτιζόμενο δονητή MIDNIGHT MAGIC METAL MICHAEL και τον δονητή SATISFYER – LOVELY HONEY VIBRATOR. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε δονητές σε μικρό μέγεθος που όμως παρέχουν συνδυασμό εξωτερικής και εσωτερικής διέγερσης και αποκαλούνται Rabbit ή Duo δονητές όπως είναι ο ROMANCE – EMILY  Όσον αφορά την υφή και το υλικό κατασκευής, θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε με έναν δονητή φτιαγμένο από μαλακό υλικό κατασκευής όπως η σιλικόνη. Η 100% σιλικόνη, ή καθαρή σιλικόνη (pure silicone), ή ιατρικής ποιότητας σιλικόνη (medical grade silicone), είναι χημικά αδρανής, επομένως είναι ουσία μη τοξική, υποαλλεργική και κατάλληλη για να έρχεται σε επαφή με τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος χωρίς να προκαλεί βλάβες. Είναι μη πορώδες υλικό που δεν επιτρέπει την προσρόφηση σωματικών υγρών, βακτηριδίων και μυκήτων μέσα σε μικρούς πόρους (αφού δεν υπάρχουν). Επομένως είναι υλικό πολύ υγιεινό, που κάνει πολύ δύσκολη την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Δείτε για παράδειγμα τον rabbit δονητή SATISFYER – MR. RABBIT VIBRATOR και τον δονητή THE ROSE G-SPOT VIBRATOR

4. Για αρχή, αγοράστε έναν δονητή σε προσιτή τιμή.

Απολαύστε τον πρώτο σας δονητή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Ο δονητής που θα επιλέξετε είναι ένα sex toy που θα δοκιμάσετε για πρώτη φορά! Αυτό σημαίνει ότι ίσως και να μην σας αρέσει η επιλογή σας επειδή μπορεί να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε ένα στυλ δονήσεων περισσότερο από ένα άλλο ή επειδή δεν σας ευχαρίστησε το σχήμα ή υφή του. Δεν θα το ξέρετε πριν δοκιμάσετε ένα ή δύο διαφορετικά προϊόντα. Σε σοβαρά sex shops η πολιτική επιστροφών πρέπει να είναι αυστηρή λόγω της φύσης των προϊόντων, επειδή αυτά αφορούν την υγεία του καταναλωτή. Αν το προϊόν είναι DOA (dead on arrival) αυτό οφείλεται στον κατασκευαστή και ίσως να σας το αντικαταστήσουν αν όντως διαπιστωθεί κατασκευαστικό σφάλμα. Προτιμότερη πολιτική καταστήματος είναι η δοκιμή λειτουργίας πριν την παράδοση και η άρνηση αλλαγών για λόγους αλλαγής γνώμης ή επιθυμιών. Επομένως, θα ήταν καλό να μην ξοδευτείτε όντας στην αρχή των αγορών σας. Σας προτείνουμε τον REALSTUFF 7INCH FLESH REAL FEELING VIBE ή τον LEXI VIBRATOR LUSH – DUSK.

Στο EROSART η υγιεινή και η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας! Για λόγους προστασίας της υγείας των πελατών μας: Αντικείμενα (εσώρουχα, παιχνίδια) που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, ή μπορεί να εισαχθούν σε σωματικές κοιλότητες (κόλπος, πρωκτός, στόμα), μπορούν να γίνουν αιτία μετάδοσης μικροβίων. Προς αποφυγή μετάδοσης σεξουαλικών νόσων, κοινών μεταδιδόμενων νόσων και δερματοπαθειών, το EROSART δεν θα πωλήσει ποτέ αντικείμενο σε επόμενο πελάτη, όταν αυτό έχει εξέλθει του καταστήματος στα χέρια άλλου πελάτη, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια ελέγχονται για την σωστή τους λειτουργία πριν την απομάκρυνσή τους από το κατάστημα. Με δεδομένο ότι το EROSART επιθυμεί να έχει ευχαριστημένους πελάτες, κάθε παιχνίδι το οποίο έχει μηχανισμό όπως οι δονητές, ελέγχεται για την σωστή του λειτουργία πριν την αποστολή του και έτσι είναι σχεδόν αδύνατη η παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων από τους πελάτες και κάθε παιχνίδι το οποίο δεν έχει μηχανισμό ελέγχεται για την καλή του κατασκευή.

5. Θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα διαφορετικό είδος δονητή!

Μην ασκείτε μεγάλη πίεση στον εαυτό σας γιατί η αγορά του πρώτου σας δονητή θα γίνει μια πραγματικά αγχωτική εμπειρία. Μιλάμε για ένα παιχνίδι σεξ που θα μας χαρίσει ευχαρίστηση, ηδονή, οργασμούς και καλό θα ήταν να δώσουμε έμφαση σε αυτά! Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, θα επιλέξουμε έναν δονητή που θα βρούμε ελκυστικό και σέξι και θα πιστεύουμε ότι θα είναι μια καλή επιλογή σαν μια πρώτη δοκιμή. Αφού τον δοκιμάσετε, θυμηθείτε ότι αυτός δεν χρειάζεται να είναι ο μόνος δονητής που θα χρησιμοποιείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μπορείτε πάντα να επεκτείνετε τη συλλογή σας γιατί υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια παιχνίδια σεξ για να δοκιμάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *